NICOLE NAGTEGAAL - INTERIEUR FOTOGRAAF OP AMELAND -

POST

Nieuwe website!

NagtegaalFoto - interieurfotograaf ameland-74

Hoera! Mijn nieuwe website staat online! Ik heb hier hard achter de schermen aan gewerkt. En kijk hoe mooi hij is geworden. Mijn oude site was eigenlijk ook al goed, maar ik vind het leuk om te vernieuwen. Weer even alles fris en up to date. Nieuwe kleuren. Ik denk dat dit beter bij me past voor nu. Zo ben ik eigenlijk ook, altijd weer nieuwe informatie tot me nemen, veranderen, vernieuwen.

Doe wat je leuk vind, dat doe ik al meerdere jaren. Mijn eigen tijd indelen! En weet je wat, iedere dag rond 15 uur stop ik met werken. Dit houdt me lekker fris, en zo heb je het gevoel dat je nog alle tijd hebt voor het huishouden, mijn kleine poepie Mathijs, koken, de rust in huis brengen.

Een eigen onderneming lijkt voor de buitenwereld altijd heel tof. En dat is het ook, alleen een juiste balans vinden in de dagelijkse bezigheden, je lopende projecten, de nabewerking. Soms loopt alles door elkaar heen. Dat komt misschien ook omdat ik een kantoor aan huis heb. Op het moment dat ik dit typ besef ik eigenlijk ook dat ik vandaag gefaald heb. Om 15 uur ben ik vandaag niet gestopt, het huis is een zooitje, Mathijs had ook de nodige aandacht nodig (ik werk achter de pc en die kleine kruipt wat om me heen). Opletten dus. Nu is het avond, alles rustig en ik wil ontzettend graag dit weekend mijn website af hebben. Doordat het een druk foto seizoen is voor mij wil ik dit nu opzij hebben zodat ik volledig gefocust kan zijn op het schieten van de mooiste interieur foto’s!

En gefaald.. Dat woord mag ik eigenlijk niet gebruiken. Afgelopen weken heb ik bij Jolanda Beverwijk een coaching traject doorlopen om mijn perfectionisme aan te pakken. Ik had regelmatig last van faalangst. Uren lang foto’s bewerken en dan nog niet tevreden zijn. Continue bezig zijn en geen rust in lassen. Ik ben erg blij dat ik dit traject ben aangegaan, en opeens zie ik mijn werk in een ander daglicht! Ze zijn prachtig! Dit is echt vakwerk waar ik nu ben. Eindelijk kan ik mezelf en mijn werk volledig omarmen. En de planning loopt ook op rolletjes nu ik ook vrije tijd in plan, op deze dag even na dan 😉