NICOLE NAGTEGAAL - INTERIEUR FOTOGRAAF OP AMELAND -

Interieur fotografie

Aantrekkelijke, frisse foto’s die regelrecht in een vakblad kunnen! Welkom in de wereld van fotograaf Nicole Nagtegaal. 

Meesterwerken! Ik ben ontzettend trots met de resultaten van afgelopen jaren, iedere keer weer mooier en beter. Geef mij de tijd en de rust en ik maak fantastisch beeldmateriaal voor je vakantiehuis. Nu is het aan jou hoe jij deze mooie beelden gaat gebruiken. 

Virtuele tour

De virtuele 3D tour Matterport voor bedrijven & vakantiehuizen op Ameland!

De virtuele tour lijkt op Google Streetview, je loopt als het ware door het huis, je kunt even naar rechts, links, onder en boven kijken. 24/7 3D beleven en sfeer proeven! Dit is de toekomst voor het beter verhuren van je vakantiehuis, meer gasten in je restaurant te ontvangen en een professionele uitstraling voor je bedrijf!

Drone

Het geeft schitterende beelden, helemaal op deze mooie plek op Ameland! Hoog in de lucht. Wil jij mooie foto’s van je accommodatie, of een mooie foto van het dorp? Laat het me weten!  
In 2019 heb ik mijn drone ontheffing behaald. Ik ben bevoegd om met de drone te mogen vliegen. Er zijn vele regels aan het drone vliegen verbonden, zo mag er niet in de buurt van bebouwing gevlogen worden, recht boven het dorp zal dus niet lukken, maar vanaf de zijkant is zeker mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden! 

Plattegronden

Een duidelijke plattegrond, een map van je vakantie accommodatie. Super leuk en ook handig voor je gasten zodat ze direct zien hoeveel slaapkamers het huis heeft, hoe groot de badkamer is. Ze hoeven nu niet eeuwig door teksten en foto’s te scrollen. Haal de vragen bij de toekomstige gast wel met een duidelijk plattegrond. 

De Fotograaf op pad

Hoe ga ik te werk?

Vooraf spreken we een dag en tijd af.
Bij aankomst lopen we een ronde door de accommodatie en bekijk ik waar ik het beste kan beginnen ivm stand van de zon.
Ik werk graag alleen in de ruimte zodat ik niet hoef te letten op weerspiegelingen, reflecties en schaduwen in de kamer waar ik fotografeer. De meeste accommodaties zien er al keurig uit, maar het komt voor dat ik eerst de ruimte ga ordenen & stylen. Ik neem geen eigen styling spullen mee maar werk met de spullen welke voor handen zijn in de woning. Heb je wel wensen mbt stylingsproducten als kussens, plaids, bloemen, planten, windlichten etc. laat het me weten! Ik werk graag aan een fotoshoot op maat. 

Interieur fotografie is echt mijn passie! Ik vind het dan ook heerlijk om op locatie te werken. Bij mij geen snelle fotoklussen maar ik neem rustig te tijd, en dat zie je terug in mijn werk! Je mag verwachten dat ik gemiddeld tussen de 1,5 tot 3 uur aan het shooten ben.
Daarna begint de nabewerking in mijn fotostudio.
Ieder beeld wordt naukeurig gecheckt en bijgewerkt. Het resultaat zijn prachtige frisse foto’s, klaar voor in een vakblad of op je website! Klaar om te shinen!

In ieder geval, wil jij jouw accommodatie goed in beeld? Mail mij dan voor een afspraak!

info@nagtegaalfoto.nl

Nicole Nagtegaal

Neem contact op