NICOLE NAGTEGAAL - INTERIEUR FOTOGRAAF OP AMELAND -

Binnen kijken bij..

De Rentmeester

Foto’s van de tuinmeubelen ter promotie van een huis aan huis blad. We hebben alle meubelen stuk voor stuk in de tuin van de rentmeester tentoongesteld en gestyled. 

 

Previous
Next

Hotel Ameland

Prachtig hotel aan de strandweg van Nes. Afgelopen jaar was ik al geweest voor binnen foto’s van de ontbijtzaal en bar etc. Nu ook prachtige buitenfoto’s. Gemaakt met hoogtestatief waardoor je een prachtig beeld krijg en goede kwaliteit foto’s. 

Previous
Next

Frankies

Wil je heerlijk uit eten? Frankies in Nes is een aanrader! En ik mocht er foto’s maken van het vernieuwe restaurant! 

 

Previous
Next

Bosrand

Een fantastisch huis! Super mooi ingericht, prachtige designs, mooie kleuren & patronen. Alles klopt! Dit huis is een en al balans. Een feestje om hier te mogen fotograferen. En het aller mooiste is.. Je kunt dit huisje huren voor een heerlijke vakantie op Ameland! 

 

Previous
Next

Mieke

Nog zo’n pareltje! Een heel bijzonder huis en prachtig ingericht. Mooie natuurlijk kleuren, gedurft maar helemaal in balans. Dit betreft een vakantiehuis dichtbij het strand van Buren. 

 

 

Previous
Next

Suikerwier

Een compleet verbouwde boerderij voor vakantieverhuur! Een kleine 1,5 jaar hiervoor heb ik deze boerderij ook mogen fotograferen voor Koudijs Makelaardij.. Maar dat er zo’n transformatie heeft plaats gevonden in deze korte tijd! Poeh! Het resultaat, prachtige luxe vakantieappartementen in de polder van Ballum! Bedankt voor de leuke foto opdracht! 

 

 

Previous
Next

'T Bindtje

Ballum, mijn favoriete dorp! Weten jullie dat dit prachtige appartement een tijdje terug de winkel was met diverse streek producten, verse aardappelen etc. va het land? Nu kun je hier op vakantie! Hartje Ballum aan de Nesserweg. 

 

 

Previous
Next

Chill op Ameland

 

 

Previous
Next

Wierschuur

We blijven even in Ballum! Kom kijken in de Wierschuur! Mooie kleuren en een prachtig uitzicht! De rode tulpen knallen lekker uit de foto. 

 

 

Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here
Previous
Next

Binnenduyn

In opdracht van het bouwbedrijf & architect foto’s mogen maken in de kelder (lees wellnes ruimte!) 
Echt prachtig geworden! 

 

Previous
Next

Qurios

Appartement Brouwer

Previous
Next

Strandvondst

Previous
Next

Binnenduyn

Previous
Next

Wagenschuur

Bekijk meer