NICOLE NAGTEGAAL - INTERIEUR FOTOGRAAF OP AMELAND -

Binnen kijken bij..

Bosrand

Een fantastisch huis! Super mooi ingericht, prachtige designs, mooie kleuren & patronen. Alles klopt! Dit huis is een en al balans. Een feestje om hier te mogen fotograferen. En het aller mooiste is.. Je kunt dit huisje huren voor een heerlijke vakantie op Ameland! 

Opdrachtgever: Metz verhuur

Previous
Next

Mieke

Nog zo’n pareltje! Een heel bijzonder huis en prachtig ingericht. Mooie natuurlijk kleuren, gedurft maar helemaal in balans. Dit betreft een vakantiehuis dichtbij het strand van Buren. 

Opdrachtgever: Gouma verhuur


Previous
Next

Suikerwier

Een compleet verbouwde boerderij voor vakantieverhuur! Een kleine 1,5 jaar hiervoor heb ik deze boerderij ook mogen fotograferen voor Koudijs Makelaardij.. Maar dat er zo’n transformatie heeft plaats gevonden in deze korte tijd! Poeh! Het resultaat, prachtige luxe vakantieappartementen in de polder van Ballum! Bedankt voor de leuke foto opdracht! 

Opdrachtgever: Zuidergrie Appartementen

 

Previous
Next

'T Bindtje

Ballum, mijn favoriete dorp! Weten jullie dat dit prachtige appartement een tijdje terug de winkel was met diverse streek producten, verse aardappelen etc. va het land? Nu kun je hier op vakantie! Hartje Ballum aan de Nesserweg. 

Opdrachtgever: Kars Blokker

 

Previous
Next

Chill op Ameland

Opdrachtgever: Ageeth Kooiker

Previous
Next

Wierschuur

We blijven even in Ballum! Kom kijken in de Wierschuur! Mooie kleuren en een prachtig uitzicht! De rode tulpen knallen lekker uit de foto. 

Opdrachtgever: Tereza Veltman

 

Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here
Previous
Next

Binnenduyn

Opdrachtgever: Mostermanbouw, 

 

Previous
Next

Qurios

Previous
Next

Appartement Brouwer

Previous
Next

Strandvondst

Previous
Next

Binnenduyn

Previous
Next

Wagenschuur

Bekijk meer